Rumput Masih Hijau MOBI ↠ Rumput Masih ePUB ½

Rumput Masih Hijau ❮Reading❯ ➶ Rumput Masih Hijau ➮ Author Iman Xara – Thomashillier.co.uk Satu demi satu lelaki yang dia kenal selepas Ikram tidak pernah diizinkan bertamu di hati, sehinggalah Naim menjadi tawanan kalbunya Sejak awal, kenapa tidak Adam Ashraf yang menjadi pilihan Kenapa Do Satu demi satu lelaki yang dia kenal selepas Ikram tidak pernah diizinkan bertamu di hati, sehinggalah Naim menjadi tawanan kalbunya Sejak awal, kenapa Rumput Masih ePUB ½ tidak Adam Ashraf yang menjadi pilihan Kenapa Doktor Safuan sentiasa dipandangnya sepi tanpa rasa Bukankah mudah memilih yang masih bujang, daripada memilih bekas orang Apatah lagi untuk memikul tanggungjawab sebagai ibu segera Perempuan berhati konkrit ke dia, untuk tidak memahami kerlingan Safuan mahupun senyuman Adam Kenapa hanya lelaki beranak satu itu yang dia suka Malu, kan sesudah berkata ya pada pinangan ibu si dia, sedangkan si dia pandang sebelah mata kepadanya pun tidak Tiada sesiapakah yang simpati pada perempuan yatim piatu sepertinya ini tatkala pilu melanda bertimpa timpa Wafa, bukankah rumput itu hijau di mana mana, kenapa harus memandang pada padang yang sudah dimiliki orang lain Bacalah rahsia rasa sanubari Wafa daripada pena IMAN XARA dan tanya pada hati sendiri benarkah Rumput Masih Hijau di mana mana.


10 thoughts on “Rumput Masih Hijau

  1. Fazlina Fazlina says:

    Kononya masa beli buku ni, perasaan macam rasa ni la cerita yang dinanti nantikan Banyak betul la angannya Bila fikir balik, kalau la saya ni pandai menulis novel dah banyak buku kot boleh diterbitkan Tak apalah, lupakanlah angan angan tu.Sebenarnya tertarik dengan buku ni sebab quote bukankah rumput itu hijau di mana mana, kenapa harus memandang pada padang yang sudah dimiliki orang lain Cerita biasa tapi bermakna Tak berat untuk sesapa yang suka baca novel yang santai.Kadang kadang oran Kononya masa beli buku ni, perasaan macam rasa ni la cerita yang dinanti nantikan Banyak betul la angannya Bila fikir balik, kalau la saya ni pandai menulis novel dah banyak buku kot boleh diterbitkan Tak apalah, lupakanlah angan angan tu.Sebenarnya tertarik dengan buku ni sebab quote bukankah rumput itu hijau di mana mana, kenapa harus memandang pada padang yang sudah dimiliki orang lain Cerita biasa tapi bermakna Tak berat untuk sesapa yang suka baca novel yang santai.Kadang kadang orang kata novel ni hanya angan angan yang menghayalkan, apa yang ada dalam tu tak boleh pakai Tapi kalau kita bijak mengambil pengajaran, kita boleh mengambil iktibar Kita tak kan melalui semua masalah kehidupan dalam dunia ni, jadi kita perlu mengambil pengalaman dari orang lain juga


  2. Akma Hayati Akma Hayati says:

    Buku yang sarat dengan teladan dan hikmah Sangat bagus untuk jiwa Jalan cerita, suspen dan penggunaan bahasa, terbaikkk mengajar erti realiti hidup Erti sabar Erti menerima qada dan qadarNya Erti setiap yang terjadi ada hikmahnya.Bacalah bila waktu kelapangan, jangan baca bila esok ada test Panjang ceritanya, tapi sangat puas hati, one thing lead to another, puzzle perfects together.


  3. azian2575 azian2575 says:

    Wafa Safuan Wafa Safuan


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *